Wilt u een afspraak maken, bel of app naar nummer: 06-41168694!

Permanente make-up

Permanent make-up (PMU) is dé manier om er altijd goed uit te zien.


In iedere situatie en op ieder moment van de dag. PMU blijft perfect onder alle omstandigheden.


Permanente wenkbrauwen

Deze bepalen immers de uitdrukking van uw gezicht!

Veel vrouwen hebben te maken met dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen, of missen een beetje 'body' in hun brows. D.m.v. PMU kunnen naar wens uw wenkbrauwen bijgewerkt worden tot mooie, egale, volle wenkbrauwen. Dit kan variëren van een super natural wenkbrauw, tot een wat scherpere wenkbrauw met wat meer volume en definitie.De vorm van de wenkbrauw is ontzettend belangrijk. Dit word daarom ook zeer nauwkeurig uitgemeten en voorgetekend. Pas als de vorm helemaal naar wens is, word het (speciale, veilige) pigment daadwerkelijk in de huid aangebracht. Het mooie resultaat is direct zichtbaar, maar zal nog wat vervagen. De uiteindelijke vorm en kleur zijn na 2 tot 4 weken goed zichtbaar. Na ongeveer 6 weken volgt de 'after care' behandeling. Hiermee worden de laatste puntjes op de i gezet. 

Permanente eyeliner

Voor een intense oogopslag!

Zou u graag de uitstraling van uw ogen accentueren? Door de wimper rand op te vullen met pigment creëren we een vollere en krachtige blik. Om de ogen nog meer te laten spreken kan er een 'natural' eyeliner gepigmenteerd worden. Dit zal uw ogen omlijsten en de oogopslag nog meer vergroten.

Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt PMU langzaam lichter door de natuurlijke celdeling van de huid. Indien u uw PMU wilt onderhouden is het advies om binnen 1 á 2 jaar de kleur op te frissen (touch-up behandeling). Hierdoor blijven de vorm en kleur van uw make-up optimaal. 

Wenkbrauwen


Wenkbrauwen incl. after care behandeling (+/- 6 weken)€ 325
Touch-up small (binnen 1 jaar€ 125
Touch-up large (binnen 2 jaar)€ 175

Eyeliner


Eyeliner incl. after care behandeling (+/- 6 weken)€ 225
Touch-up (binnen 2 jaar)€ 125
  
Uiteraard ben ik Anbos gecertificeerd en GGD goedgekeurd. (www.veiligtatoeerenenpiercen.nl) 


  • Academie
  • Pupa Cosmetics
  • Revitaltrax Beauty Professionals

Behandeling boeken?