Wilt u een afspraak maken, bel of app naar nummer: 06-41168694!

Merken

Bij di Sensa wordt gewerkt met de merken Medik8, RevitalTrax, Vitakruid en Pupa


Deze hoogstaande, gerenommeerde merken bevatten producten die stuk voor stuk de hoogste kwaliteit standaard en veiligheid garanderen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de salon met bijbehorende instructions manual èn persoonlijk advies.


di Sensa

Medik8 Beautiful Skin For Life


Medik8 is ontstaan uit een passie om te streven naar betere huidgezondheid en resultaten. De oprichter van Medik8, Elliot Isaacs, groeide op als zoon van een apotheker. Na de studies farmacologie en biochemie bouwde hij Medik8 op vanaf een piepklein laboratorium achter in de apotheek van zijn vader.

Bij Medik8 draait alles om het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkten met bewezen resultaten.

Met hun gepatenteerde CSA-filosofie en meerdere gepatenteerde ingrediënten en producten staat Medik8 aan de top op het gebied van huidverbetering.

Door in ieder product de PH-balans te reguleren, is Medik8 geschikt voor ieder huidtype.

di Sensa

Revitaltrax Beauty Professionals


RevitalTrax is een premium verzorgingslijn voor mannen en vrouwen met kwalitatief hoogstaande en werkzame producten. RevitalTrax biedt een uniek Anti-Aging Collagen Complex met een gepattenteerd collageen van de Duitse farmaceut Gelita GmbH. Dit collageen complex (wat je dagelijks aan je voeding toe kan voegen) verbeterd aanzienlijk de kwaliteit van de huid, haren en nagels.

Ook heeft RevitalTrax een huidverzorgingslijn die de huid voedt vanaf de buitenkant. Deze producten zijn hoog geconcentreerd met zeer actieve werkstoffen en zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen.

De combinatie om van binnen en buiten je huid te verbeteren zorgt voor zeer goede resultaten. 

di Sensa

Pupa Milano


PUPA Milano een Italiaans make-up merk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up bevat een zeer hoog pigment gehalte, wat zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. PUPA is speels van karakter, eigentijds en altijd opzoek naar vernieuwing.

De producten worden zorgvuldig samengesteld en bevatten veel natuurlijke ingredienten. Ze zijn hypo allergeen en hierdoor geschikt voor ieder huidtype.

di Sensa

Vitakruid Driven by Health


Vitakruid is een merk wat supplementen ontwikkeld en produceert van zeer hoge kwaliteit. Vitakruid onderscheid zich door kennis, kwaliteit en advies.

Kennis is het fundament voor alles wat ze doen, uiteraard voor het ontwikkelen van supplementen, maar ook versterken ze hun positie door het eigen kennisinstituut ‘Orho Health Foundation’.

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en alleen de beste ingrediënten geven optimale kwaliteit aan de supplementen. Daarbij gebruiken ze natuurlijke vormen voor de beste opneembaarheid en bundelen ze samenwerkende kracht tussen vitamines en mineralen.

Advies staat hoog in het vaandel! Geen lichaam is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen voeding&leefstijl gewoontes. Persoonlijk advies op maat is een must! 

Behandeling boeken?