Wilt u een afspraak maken, bel of app naar nummer: 06-41168694!

Merken

Bekijk hieronder al de merken van di Sensadi Sensa

Academie Scientifique de beaute


Academie Scientific de beaute is een zeer gerennomeerd merk dat sinds 1890 wordt ontwikkelt en geproduceerd in Frankrijk. Dit onafhankelijke Franse familiebedrijf beschikt over een eigen 'research & development' afdeling. Van formulering tot productie, inclusief de eerste fase van onderzoek en ontwikkeling, garandeerd Academie de hoogste kwaliteit standaard en veiligheid van al haar producten.

De producten van Academie zijn hypo-allergeen en hierdoor geschikt voor ieder huidtype.

 

di Sensa

Pupa Milano


PUPA Milano een Italiaans make-up merk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up bevat een zeer hoog pigment gehalte, wat zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. PUPA is speels van karakter, eigentijds en altijd opzoek naar vernieuwing.

De producten worden zorgvuldig samengesteld en bevatten veel natuurlijke ingredienten. Ze zijn hypo allergeen en hierdoor geschikt voor ieder huidtype.

di Sensa

Revitaltrax Beauty Professionals


RevitalTrax is een premium verzorgingslijn voor mannen en vrouwen met kwalitatief hoogstaande en werkzame producten. RevitalTrax biedt een uniek Anti-Aging Collagen Complex met een gepattenteerd collageen van de Duitse farmaceut Gelita GmbH. Dit collageen complex verbeterd aanzienlijk de kwaliteit van de huid, haren en nagels.

Ook heeft RevitalTrax een huidverzorgingslijn die de huid voedt vanaf de buitenkant. De combinatie hiervan zorgt voor het beste resultaat.

Behandeling boeken?