Wilt u een afspraak maken, bel of app naar nummer: 06-41168694!

Skin BOOST Programma

De totaalvisie van huidverbetering.


Vaak wordt er gedacht dat we niet veel invloed hebben op het tempo van huidveroudering. Wat een leuk gegeven is dat we hier zo’n 75% invloed op hebben. Dit gaf mij de drive een totaalconcept te ontwikkelen met als visie:

Het beste van alles combineren om het maximale resultaat te bereiken wat betreft huidverbetering. Het concept bestaat uit 4 onderdelen waarbij we de focus leggen op de buitenkant én de binnenkant.

 

Interested? Let’s GO!
Als eerst een persoonlijk plan

Het is belangrijk dat dit plan aan sluit op jouw schoonheids wensen. Om je een passend en persoonlijk advies te geven volgt er als eerst een intake en huidanalyse. Hierop stellen we het totaalconcept samen wat bestaat uit:

Een voedingsadvies (incl. boek). Alles wat je eet heeft invloed op hoe jij je voelt en hoe je eruit ziet. Mijn motto: hoe meer je weet, hoe beter je eet!

Geschikte behandeling(en). Naast dat een behandeling voor je huid veel doet geeft een een behandeling ook jou je ontspanning en rust. Ik geloof dat huidverbetering onlosmakelijk is verbonden aan een ontspannen lichaam & geest.

De juiste huidverzorgingproduct(en). Hoog geconcentreerde, goede werkstoffen en vrij van parabenen, siliconen en sulfaten.. Hier wordt je huid heel blij van!

Collageen suppletie. Het belangrijkste structurele component van onze huid. Hiermee werk je op een natuurlijke manier aan een vitale en stralende huid. Ook heeft het een positieve invloed op haren en nagels. Ervaar wat dit voor je doet!

 

Kies zelf hoe uitgebreid je jouw persoonlijke programma maakt met de verschillende BOOST programma's BRONZE, SLIVER & GOLD

 


Skin BOOST Programma BRONZE

Incl. Intake en huidanalyse, voeding&lifestyle advies, boek, 1 product, 1 behandeling, 1 maand collageensuppletie en tipcards
€150
 

Skin BOOST Programma SILVER

Incl. Intake en huidanalyse, voeding&lifestyle advies, boek, 3 producten, 2 behandeling, 2 maand collageensuppletie en tipcards
 

€250


Skin BOOST Programma GOLD

Incl. Intake en huidanalyse, voeding&lifestyle advies, boek, 5 producten, 3 behandelingen, 3 maand collageensuppletie en tipcards
 

€350
 

 


  • Academie
  • Pupa Cosmetics
  • Revitaltrax Beauty Professionals

Behandeling boeken?