Behandelingen

Bij di Sensa wordt gewerkt met de producten van Academie Scientifique de Beauté. Academie werd in 1890 opgericht. Al meer dan een eeuw lang verspreidt dit onafhankelijke familiebedrijf haar passie voor schoonheid. Academie is een pioneer en opende de eerste esthetische school voor schoonheidsspecialisten in Frankrijk in 1928.

Van formulering tot productie, inclusief de eerste fase van onderzoek en ontwikkeling, garandeert Academie de hoogste kwaliteit standaard en veiligheid van al haar producten.

Omdat iedere huid uniek is, wordt voor elke behandeling naar de conditie van uw huid gekeken. In combinatie met uw schoonheidswens wordt een behandelprogramma samengesteld om het juiste resultaat te bereiken.

Altijd een behandeling op maat!

Klik hier voor de tarieven van de behandelingen

Ontharen gebeurt met de waxen van Lycon. Lycon precision waxing is dé nieuwe manier van ontharen die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is.

Waxing is HOT!
Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van natuurlijke aromatische oliën maakt dat de waxen verzorgende eigenschappen hebben, maar ook onweerstaanbaar ruiken.

Voor het ontharen van het gelaat en oksels wordt een zeer zachte wax en waxmethode gebruikt. Dit om huidirritatie zoveel mogelijk te beperken. Voor het ontharen van de benen wordt een wax aangebracht door middel van een speciale spateltechniek, waarna de wax met papieren strips verwijderd wordt.

Tevens zijn er ‘after wax’ producten voor thuisgebruik. Deze vertragen de haargroei, zorgen dat de haartjes zachter worden en gaan ingegroeide haren tegen. Hierover geef ik u graag advies tijdens uw waxbehandeling.

Klik hier voor de tarieven van ontharen

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen is de ideale manier om de uitstraling van het gelaat te accentueren en om eventuele make-up deels te vervangen. De wenkbrauwen en/of wimpers blijven gemiddeld 3 weken goed op kleur, daarna vervaagt het langzaam. Na 5 á 6 weken zijn de haartjes weer de oorspronkelijke kleur.

Voor de wimpers wordt altijd een zwarte verf gebruikt, om zoveel mogelijk accent aan de ogen te geven. Voor de wenkbrauwen wordt vooraf goed gekeken wat in het gezicht past. Hiervoor wordt een bruine verf gebruikt die kan variëren van een hele zachte lichtbruine tint, tot donkerbruin voor donkerdere types.

Het is mogelijk om alleen voor het verven een afspraak te maken, maar ook een combinatie met een gezichtsbehandeling is te boeken.

Klik hier voor de tarieven van verven

Permanent make-up (PMU) is dé manier om er altijd goed uit te zien.
In iedere situatie en op ieder moment van de dag.
PMU blijft perfect onder alle omstandigheden.

Permanente wenkbrauwen; deze bepalen immers de uitdrukking van uw gezicht!
Veel vrouwen hebben te maken met dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen, of missen een beetje ‘body’ in hun brows. Door middel van PMU kunnen naar wens uw wenkbrauwen bijgewerkt worden tot mooie, egale, volle wenkbrauwen. Dit kan variëren van een super natural wenkbrauw, tot een wat scherpere wenkbrauw met wat meer volume en definitie.

De vorm van de wenkbrauw is ontzettend belangrijk. Dit wordt daarom ook zeer nauwkeurig uitgemeten en voorgetekend. Pas als de vorm helemaal naar wens is, word het (speciale, veilige) pigment daadwerkelijk in de huid aangebracht. Het mooie resultaat is direct zichtbaar, maar zal nog wat vervagen. De uiteindelijke vorm en kleur zijn na 2 tot 4 weken goed zichtbaar. Na ongeveer 6 weken volgt de ‘after care’ behandeling. Hiermee worden de laatste puntjes op de i gezet.

Permanente eyeliner; voor een intense oogopslag!
Zou u graag de uitstraling van uw ogen accentueren?
Door de wimper rand op te vullen met pigment creëren we een vollere en krachtige blik. Om de ogen nog meer te laten spreken kan er een ‘natural’ eyeliner gepigmenteerd worden. Dit zal uw ogen omlijsten en de oogopslag nog meer vergroten.

Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt PMU langzaam lichter door de natuurlijke celdeling van de huid. Indien u uw PMU wilt onderhouden is het advies om binnen 1 á 2 jaar de kleur op
te frissen (touch-up behandeling). Hierdoor blijven de vorm en kleur van uw make-up optimaal.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen. Uiteraard ben ik Anbos gecertificeerd en GGD goedgekeurd. (www.veiligtatoeerenenpiercen.nl)

Klik hier voor de tarieven van PMU